Anyoption Broker Beoordeling

Anyoption is een binaire opties broker die wordt beschouwd als een van de pioniers in de binaire options trading spel. Het werd voor het eerst opgericht in 2008, en wordt beheerd door Ouroboros Trading in Cyprus. Anyoption is een van de weinige brokers die eigenlijk aardig voor handelaren die hun trades verliezen ook concurrentievermogen.

Een terugbetaling van het geïnvesteerde bedrag 20% is voor het verlies van de handel aangeboden. Dit is niet iets aangeboden door een heleboel andere binaire opties makelaars. Ze hebben ook een hoge reputatie voor zijn uitstekend in termen van hun dienstverlening en hun diensten ook. Uit het aanbod van opties op te bieden aan de stellaire trading software, dit is een makelaar die direly behoefte aan een beoordeling verkopen. Check it out in al zijn glorie hier!

Anyoption: Speciale functies, bonussen en Accounts

Een van de beste features over Anyoption is dat ze een demo-account te bieden. Hierdoor kan de handelaar om te oefenen de handel in bepaalde opties met behulp van een gesimuleerde omgeving met virtueel geld. De demo-account is gratis, maar wordt niet aangeboden in een voor de hand liggende manier. Om gebruik te maken van deze functie te nemen, moet u eerst een rekening bij de broker te maken en vervolgens een officieel verzoek bij uw account manager.

Enkele van de andere kenmerken van Anyoption onder meer de Take Profit-systeem, waar u uw keuze vóór zijn set verstrijken tijd kan eindigen. Vindt u een kleine premie te betalen voor dit, maar u kunt het rendement krijgen. Roll Forward is het tegenovergestelde van dit: u het verstrijken tijd van de mogelijkheid uit te breiden tot de volgende dichtstbijzijnde verstrijken inflatie tijd voor een kleine premie.

Winst Line kunt u een kijkje nemen op een grafiek die pronkt met de voortgang van elk van uw geïnvesteerde opties te nemen. U kunt ook zien hoe veel van een winst die je staan te maken van deze opties. De Show Off gebied is voor handelaren die willen hun succes te pronken. Je kunt wel een overzicht van uw recente succesvolle trades en deel deze op Twitter en andere sociale media sites.

Zodra u een rekening openen bij deze makelaar, noemen ze je bijna onmiddellijk. Dit is een zeer goede klantenservice inderdaad. Er zal een persoonlijke vertegenwoordiger die je alles zal vertellen over de opties die je hebt op de makelaar zijn. Dit is noodzakelijk omdat van een zeer vreemde regel op Anyoption – geen van hun bonus gegevens of informatie over VIP-accounts worden gedeeld op hun website.

anyoption opwaartse zigzag

5 titels zijn beschikbaar voor nieuwe handelaren om te profiteren van. Deze omvatten onderwerpen met betrekking tot het maken van goede trades en algemene tips voor de handel. Deze strategieën kunnen tips worden handel voor de meer gevorderde handelaren. Elke training online heeft een aantal video gidsen en om u te helpen de Anyoption platform beter te begrijpen ook.