IQ Option uw binaire optie makelaar

Sinds ze voor het eerst begon zijn operaties in 2013, heeft IQ Option ontpopt als een van de snelst groeiende binaire opties makelaars in de industrie. Met een dagelijkse omzet van 1,5 miljoen transacties en meer dan 7 miljoen rekeninghouders, is er geen twijfel over de geldigheid van hun bewering dat ze een van Europa’s toonaangevende binaire opties makelaars probeer dit.

iq option zakenplan

Stortingen & Uitbetalingen

Minimale storting – Op dit moment, IQ Option biedt de laagste minimale storting eis onder alle makelaars in de industrie. De $ 10 minimale storting vereiste zorgt ervoor kan iedereen een live trading account op IQ Option openen.

Storting en opname methoden – De betalingsmethoden die beschikbaar zijn op IQ Option onder andere VISA, MasterCard, Moneybookers, WebMoney, Neteller, Wire Transfer en POLI. Als voor de opnames verwerkingstijd, heeft IQ Option bedongen een 3 dagen verwerkingstijd frame trading strategieën, maar in werkelijkheid zijn terugtrekking verzoeken verwerkt binnen een dag. Maar voor de daadwerkelijke financiële middelen om te verschijnen in een bankrekening, kan het zo lang als 9 dagen nodig, afhankelijk van het beleid van de bank of payment processor.

Customer Support & Onderwijs

Een cruciale stap in de evaluatie van de betrouwbaarheid van een makelaar is door naar hun klantenservice. Met IQ Option, hoeven handelaren geen zorgen te maken als de kwaliteit van ondersteuning is een van IQ Option primaire focus. Vandaar dat de ondersteunende diensten zijn beschikbaar op een 24/7 basis toegankelijk via e-mail of de telefoon.

We waren echter verbaasd dat Live Chat niet door IQ Option wordt ondersteund als deze methode van communiceren zal enorm helpen bij het verminderen van de kosten van communicatie met de support team. Niettemin, met meer dan 35 medewerkers het bemannen van de ondersteunende diensten, het antwoord is snel en efficiënt acquisities.

Een ander aspect van IQ Option die we vonden ontbrak was de handel in het onderwijs te ondersteunen. De enige vorm van handel onderwijs die beschikbaar zijn voor handelaren is korte video tutorials. Er is geen boek of artikelen die op de kant van IQ Option.

IQ Option Unieke kenmerken

Zoals eerder vermeld, een van de belangrijkste attracties van IQ Option als de keuze van de binaire opties broker ligt in het feit dat hun trading platform is een van de meest geavanceerde binaire trading platforms rond. Grafieken kunnen worden weergegeven als lijndiagrammen, vlakdiagrammen, staafdiagrammen en candlestick charts.

Het aantal technische indicatoren die kan worden bedekt op de hitlijsten in totaal 11 verschillende soorten indicatoren. Maar wat is het meest opwindende over IQ Option’s trading platform is het feit dat het platform kunnen handelaren te openen 4 verschillende grafieken in een venster waardoor het veel eenvoudiger om verschillende activa te volgen op hetzelfde moment.

Conclusie

Ondanks dat een aantal van de nadelen die we hebben gezegd, is het gemakkelijk te zien waarom IQ Option de makelaar van de keuze van vandaag zijn geworden voor veel handelaren. Hun innovatieve platform en professionele diensten en betrouwbaarheid zijn wat de meeste handelaren zijn op zoek naar een makelaar en IQ Option heeft tot nu toe in geslaagd om te leveren op al hun beloftes.