IQ option | Binaire Opties Doelstelling Reviews

IQ option is een van de weinige binaire opties makelaars die het op zich hebben genomen om hun eigen trading platform te creëren in plaats van te vertrouwen op een derde white label platform provider. Zij zijn de enige gebruikers van hun platform en niet toestaan dat andere makelaars storting om het te gebruiken.

Handel Snelheid en Reaction is een van de belangrijkste factoren in binaire handel in opties, of het nu de vraag of je volgt een signaal provider en de noodzaak om een handel zo snel in te voeren als je het signaal te krijgen, of als je te maken hebt met een korte termijn trading en de noodzaak om te monopoliseren op bepaalde bewegingen markt om een goede positie in te voeren. De bottom line is dat de snelheid kan worden gemaakt of breken zijn voorzien voor de handel, vooral als je vertragingen.

iq option oculaire view

IQ option platform is vrij snel. Na uw eigen platform betekent dat u voortdurend tweaken en optimaliseren van het platform voor de prestaties. De grafieken en citaten voortdurend bij te werken, met een zeer vloeiende animaties en er geen wachttijden.

Visuals:

IQ option heeft een zeer schone interface. Het is niets flashy of fancy, maar voelt goed. Het is erg gericht op enkel de handel, en zodra je de trading platfom te voeren, het scherm heeft alleen relveant informatie tot de handel, zonder marketing bs of iets anders om je af te leiden. De animaties en het scherm aanpassingen zijn allemaal feilloos gedaan en zien er erg goed uit.

Grafieken:

regelmatige grafiek Iqoption is zo’n beetje de standaard binary options trading grafiek (zie hieronder). Ik denk niet dat een serieuze handelaar aanbiedingen werkelijk zou worden verwacht dat de handel met behulp van dat type grafiek en zouden we meestal adviseren downloaden van een aantal MT4 software die u kandelaar grafieken geeft. Het is goed voor het krijgen van een indicatie van het gedrag, maar niet echt goed voor elke real trading.

Echter, IQ option biedt ook candlestick grafiek trading in hun platform, zoals je hierboven kunt zien in dat hij afbeelding. Deze is beschikbaar als directe handel niet alleen regelmatige binaire opties, maar ook voor de “turbo” (30 seconden tot 3 minuten).

Natuurlijk kunt u veranderen van de resolutie van de grafiek op basis van wat u geïnteresseerd bent, maar niet zo veel. Zelfs voor regelmatige binaire opties, kunt u alleen zien tot een half uur terug in de grafieken. Dit is eigenlijk ok, aangezien de langste beschikbare opties op het platform zijn 30 minuten toch.

Navigatie:

Navigeren op de IQ option platform is zeer eenvoudig en intuïtief. Er zijn 7 kies-able “favorite” activa die zich op het bovenste menu van het scherm, en de rest direct beschikbaar na het klikken op de “all activa” dropdown menu. Het platform laat je duidelijk hoeveel activa zijn momenteel open voor handel en u kunt kiezen om al diegenen te verwijderen die met gesloten markten uit zicht.

De huidige uitbetaling is ook direct visibile in deze lijst, zodat u niet hoeft te beginnen met te klikken door alle activa aan een actief met een hoge uitbetaling te vinden. Er is ook een handige zoekoptie om u tijd van het browsen te besparen wanneer je weet wat troef je zoekt.

Sinds IQoption alleen bezighoudt met reguliere binaire opties, dat is alles wat ze tonen op hun platform, waardoor het veel eenvoudiger om de verschillende opties te navigeren. U kunt eenvoudig schakelen tussen “binaire optie” en “Turbo optie ‘door erop te klikken aan de linkerkant van het scherm.

Overzicht

De Iq option platform is een uitstekende traditionele binaire opties trading platform voor de korte termijn binaire opties. Als dat is wat je zoekt dan is dit platform is zeker een goede keuze. Als u op zoek bent naar meer exotische instrumenten als One Touch of zelfs langer 1 maand vervaldatum opties, moet je om te blijven kijken.